REACH
LIVE
STREAM

Blijf in contact met klanten, medewerkers én met iedereen die voor jouw organisatie belangrijk is.

Geef als directeur, manager of OR een peptalk of houd een vragenuurtje. Als productmanager vind je het jammer dat de beurs niet doorgaat, neem je klanten mee in een productpresentatie via het beeldscherm. Of je wilt als marcom manager een specifieke doelgroep bereiken, bijvoorbeeld op het terrein van wonen, zorg, mobiliteit of trends. We maken het mogelijk met de Reach Live Stream.

BeL VOOR Meer informatie

Direct aan de slag, het kan

Met de Reach Live Streams zorgen we voor een totaaloplossing met de volgende elementen:

Communicatie

We verzorgen het uitnodigingstraject met een digitale uitnodiging, een reminder en na afloop een bedankje met link naar bestanden.

Live Stream

Wij verzorgen de stream met 1 of meerdere camera’s, audiozenders, belichting, stream PC + opname en met regisseur/technisch operator.

Vormgeving

Natuurlijk zorgen we ook voor de vormgeving en content binnen je huisstijl, denk aan titelbalken en vormgeving van de studiosetting/achterwand.

De voordelen

Iedereen ‘on-air’
Je bereikt je publiek onafhankelijk van tijd en plaats. De Reach Live Stream koppel je makkelijk aan socials en netwerken. Zo streamen we rechtstreeks op Facebook, Youtube, Vimeo of embedded op je eigen website. Maar denk ook aan besloten webinars via Zoom, Skype, Teams, Google Hangouts, etc..

Interactief
Via chat-functies, Whatsapp, sms en telefoon kan je publiek rechtstreeks reageren en bijvoorbeeld vragen stellen.

Branding
De Reach Live Stream is natuurlijk een verlengde van je organisatie. We zorgen ervoor dat de look & feel volledig overeenkomt met jouw huisstijl.

Je bereikt meer

  • Meer deelnemers (lokaal tot internationaal) die je samenbrengt gericht op motiveren, informeren, inspireren en leren.

  • Besparing van geld én tijd.

  • Verhoging van user experience door de ervaring van het evenement en de mogelijkheid om ook na afloop méér ervaringen te delen.

  • Waardevolle content. Medewerkers, klanten en opdrachtgevers hebben de mogelijkheid om direct (inhoudelijke!) feedback te geven op de Live Streaming via chat, polls en diverse social media.

Meer informatie
Bedenk dat een webinar van een uur, inclusief digitaal uitnodigingstraject, streamen vanuit lokale studio en het verzorgen van de look and feel mogelijk is vanaf € 1.500 euro. Heb je interesse? Of wil je de mogelijkheden voor een webinar met ons doorspreken? Neem dan vooral contact met ons op.

© REACH BRAND STORYTELLERS