EEN VERLANGEN NAAR VERANDERING

19 december 2018

De behoefte aan een creatief, functioneel en onderscheidend verhaal. De uitdaging om in te spelen op relevante issues in jouw branche of organisatie. De wens om zelf duurzame relaties te onderhouden met relevante stakeholders. Een kleine greep uit de vraagstukken waar Reach dagelijks mee te maken krijgt. Isabelle Prohn gaat ons daarmee per 1 januari 2019 versterken. Isabelle is communicatiestrateeg met veel ervaring in het bedrijfsleven, maatschappelijk veld en bij de overheid. Ze stelt zich bij deze voor.

WAAR IK VOOR STA
“Plezier, vernieuwing en resultaat. Dat is waar ik voor sta. De kern van ieder vraagstuk in mijn werk is namelijk een verlangen naar verandering. Naast die energie heb je meer ingrediënten nodig om veranderingen te realiseren: een scherpe analyse, de verbinding met ‘buiten’, het creatieve proces, professioneel procesmanagement én de juiste communicatie. Ik ga met de organisatie, het team of stakeholders aan de slag om het project sterker te maken en de communicatiestrategie te ontwikkelen. Als sparringpartner breng ik focus aan en help ik bij het zetten van de stip op de horizon. De route daar naar toe is de echte uitdaging, dus uiteraard zorg ik voor begeleiding onderweg.

WAAROM IK KIES VOOR REACH
“Ik heb jaren, vanaf de andere kant van de tafel, samengewerkt met Douwe, Menno en Robert. Zij maakten echt het verschil met hun creativiteit en persoonlijke aanpak. Reach voelt voor mij dus al vertrouwd. Maar het is wel heel bijzonder dat ik daar nu onderdeel van uitmaak! Waar ik echt naar uitkijk? Samen werken aan al die verschillende vragen en uitdagingen van klanten. Samen oplossingen bedenken die werken. Volgens mij vullen we elkaar erg goed aan.”

EVEN IETS KORT OVER MIJZELF
Ik ben opgegroeid in de Randstad en bracht mijn studententijd in Eindhoven door. Sinds 10 jaar woon ik met mijn twee zonen in Oosterhout. De bergen en het buitenleven hebben een enorme aantrekkingskracht op mij. En ontspannen doe ik tijdens het hardlopen, in mijn moestuin of met goed gezelschap en een glas wijn. Ik vind het inspirerend om echte ‘makers’ aan het werk te zien. Daarom ben ik al jaren bestuurslid bij BOCK (Stichting Broedplaats Oosterhoutse Cultuur en Kunst).”

KENNISMAKEN?
Bel of mail me (0162) 40 38 86 of isabelle@brandstorytellers.nl

ISABELLE PROHN
BRAND STORYTELLER

Delen

© REACH BRAND STORYTELLERS