Canvas still
De key voor een geslaagde
campagne

Nufarm

Klant

Nufarm

Diensten

- Campagnestrategie
- Videocontent
- Social media
- Print

SDG doelstelling 12 icoon - verantwoorde voeding en productie
SDG doelstelling 15 icoon - leven op het land

Om de nieuwe campagne voor het product Canvas onderscheidend voor voetlicht te krijgen hebben we deze key-visual met schuilende aardappelen bedacht. 

Een krachtige key-visual is essentieel omdat het direct herkenbaarheid biedt. Het produkt Canvas beschermt aardappelen tegen de aardappelziekte Phytophthora. Deze ziekte komt vooral voor na erg natte periodes. Met deze key visual laten we zien dat door toepassing van Canvas de aardappelen beschermt worden tegen de vele regen.

Campagnes Nederland en België
De key-visual voor Canvas hebben we toegepast in een insert bij vakbladen gericht op aardappeltelers in Nederland en België, in een advertentiecampagne en via social media. Daarnaast hebben we voor verschillende presentaties een rollupbanner vormgegeven.

Sustainable Development Goals
We ondersteunen Nufarm invulling te geven aan SDG 12 en 15. Het verzekeren van duurzame consumptie- en productiepatronen. Bescherm, herstel en bevorder het duurzaam gebruik van ecosystemen op het vasteland, beheer bossen en wouden duurzaam, bestrijd woestijnvorming, stop landdegradatie en draai het terug en roep het verlies aan biodiversiteit een halt toe. 

A4 poster flyer mockup
Roll up Mockup Nufarm 3
Reach logo in groen met witte tekst

Bureau zonder poespas

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van activiteiten van Reach Brand Storytellers! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Contact

Bel, mail of – nog leuker –
kom gezellig langs.

Bredaseweg 108a
4902 NS Oosterhout

+31 (0) 162 40 38 86
reach@brandstorytellers.nl