Werken aan een duurzame
gemeente

Gemeente Oosterhout

Klant

Gemeente Oosterhout

Diensten

- Tekst
- Vormgeving
- Websites
- Social media

E WEB 07
E WEB 11
E WEB 13

Minder CO2-uitstoot en meer duurzame energie. In Oosterhout werken ze er hard aan. Reach is daarbij de communicatiepartner, die alles op het gebied van communicatie verzorgt, van website tot social mediacampagne.

Communicatie over duurzaamheid
Inwoners van de gemeente Oosterhout motiveren we op duurzaamoosterhout.nl in het maken van duurzame keuzes met lokale subsidies. De website inspireert met lokale informatie en verhalen uit de praktijk.

Tijdens de Duurzaam Oosterhout Week van 7 tot 14 oktober vinden er diverse activiteiten plaats, die in het teken staan van duurzaamheid en circulariteit. Wij verzorgen de social mediacampagne met als doel inwoners van Oosterhout actief aan de slag te laten gaan met dit thema.

Sustainable Development Goals
Wij helpen Duurzaam Oosterhout invulling te geven aan SDG 7, 11 en 13. Verzekeren van toegang tot betaalbare, betrouwbare, duurzame en moderne energie voor iedereen. Steden en menselijke nederzettingen inclusief, veilig, veerkrachtig en duurzaam maken. En dringend actie nemen om klimaatverandering en haar impact te bestrijden.

Bureau zonder poespas

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van activiteiten van Reach Brand Storytellers! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Contact

Bel, mail of – nog leuker –
kom gezellig langs.

Bredaseweg 108a
4902 NS Oosterhout

+31 (0) 162 40 38 86
reach@brandstorytellers.nl