Circo als zapper
Afvalmascotte
Circo helpt
een handje

Gemeente Geertruidenberg

Klant

Gemeente Geertruidenberg

Diensten

- Tekst
- Vormgeving
- Communicatieplan
- Social media

SDG doelstelling 11 icoon - duurzame steden en dorpen
SDG doelstelling 13 icoon - klimaat actie

Om op een leuke en effectieve manier bewustzijn rondom afvalscheiding te bevorderen hebben wij voor de gemeente Geertuidenberg afvalmascotte Circo ontwikkeld! Circo helpt de gemeente om het verhaal op een toegankelijke en vriendelijke manier over te brengen. Zo verschijnt hij als stripheld in de lokale krant en ook op social media laat hij van zich horen.

Communicatie over afval scheiden
We kregen de uitdagende opdracht om de visie en ambities van gemeente Geertruidenberg op het gebied van duurzaamheid en afval scheiden in het bijzonder helder naar inwoners en ondernemers te communiceren.
Mascotte Circo helpt bij het overbrengen van de boodschap en vergroot zo het afvalbewustzijn van de inwoners en ondernemers binnen de gemeente. Daarnaast staat de mascotte symbool voor positieve verandering. Naast een herkenbare mascotte is er ook een herkenbare slogan ontwikkeld: "Afval, haal jij er ook uit wat erin zit?". 

Sustainable Development Goals
Wij helpen gemeente Geertruidenberg invulling te geven aan 11 en 13. Steden en menselijke nederzettingen inclusief, veilig, veerkrachtig en duurzaam maken. En dringend actie nemen om klimaatverandering en haar impact te bestrijden.

Circo in de krant
Kleurplaat Circo
LED infozuil Circo
Reach logo in groen met witte tekst

Bureau zonder poespas

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van activiteiten van Reach Brand Storytellers! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Contact

Bel, mail of – nog leuker –
kom gezellig langs.

Bredaseweg 108a
4902 NS Oosterhout

+31 (0) 162 40 38 86
reach@brandstorytellers.nl