MEESTERSCHAP

Voor de brand storytellers van Reach betekent meesterschap in de eerste plaats bij elke opdracht met toewijding en precisie je vak uitoefenen. Met daarbij de wetenschap dat je nooit bent uitgeleerd en je jezelf altijd verder wilt ontwikkelen. Meesterschap is ook je omringen met andere meesters in het communicatie- en reclamevak. Want meesterschap gaat altijd verder dan jezelf.

Practice pays off

HET TEAM

Ervaar wat wij voor je kunnen betekenen. En neem contact op met een van de Brand Storytellers van Reach

DOUWE SOEPBOER
strategie en tekst

Natuurlijk, ik heb meer dan 10.000 vlieguren op de klok, dat zie je vast op de foto. Mijn ervaring blijf ik verrijken met kennis van trends en ontwikkelingen in het vakgebied. Het is de manier om relevant te blijven in je vak. Tegelijk blijf ik trouw aan wat ik waardevol vind. Daarom thuis geen Spotify maar vinyl. Want ook daar word ik gelukkig van. 

‘Onderzoek alles en behoud het goede’

STUUR DOUWE EEN BERICHT

MENNO VERHEIJ
design en projectmanagement

‘Even Menno bellen’ is wat ik wil bereiken bij onze klanten. Als er op het laatste moment nog een advertentie gemaakt moet worden of als je nog niet weet wat er moet gebeuren, maar je wel een duidelijk doel hebt. Met precisie manage ik elke klus, recht op dat doel af. Ook thuis, met de restauratie van oldtimers. Mooie dingen maken (en rijden) daar gaat het om.

STUUR MENNO EEN BERICHT

ROBERT LUTTIKHOLT
design

Een fantastisch vormgegeven boek. Een gave campagne. Een goed ontworpen logo. De geur van vers drukwerk, juist ook in deze digitale tijd. Maar ook hardloopschoenen aan en voor 1,5 uur de polder in, mijn hoofd legen en ruimte maken voor nieuwe  en frisse ideeën. Ik word daar gelukkig van.

STUUR ROBERT EEN BERICHT

MET DEZE BEDRIJVEN VORMEN WE AL EEN GOUDEN COMBI:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden

© REACH BRAND STORYTELLERS